Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın çabucak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması yürekin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Tüm yangın kasası ve kanatları faik lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya kârleri cihetiyle kapılar dokunca görmez.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 an, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bu nedenle yangın kaynaklı dirilik kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu manzara yangın merdiveni Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul imalatı için gereken özenin gösterilmesi gerektiğini kanıtlamaktadır. 

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya yakınlarında ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

ürkü bar sebebiyle derunerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış bünyelabilir.

Özellikle duyar ve değerli materyallerin olduğu odaların baplarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet kucakin yeğleme edilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir öbür özelliği kilit + posta seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Pekâlâ yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

Bu konuda salahiyetli yangın firmasından medet alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page